Activiteiten

Lazy & Crazy Mondays

Iedere maandag organiseert Centaura een Lazy of Crazy Monday. Dit zijn feestjes waarbij drankjes, outfits, decor, … zich volledig aanpassen naar het thema van die week.

Lazy en Crazy Mondays wisselen af om de week. Lazy Mondays dienen eerder om rustig iets te drinken, bij te kletsen en caféspelletjes te spelen. Bij Crazy Mondays is er iets meer échte feestsfeer en gekkere acties!

Crazy monday at The Villa

Kanonfeestjes

Elke maand organiseert Centaura ook een themafeestje in ons clubcafé ‘t Kanon. De beste cafébaas van Kortrijk, Anton Sioen, ontvangt ons altijd met open armen en zorgt ervoor dat de drank blijft stromen! Een onvergetelijke avond gegarandeerd.

Groepsfoto kanon

Kiekenfuif

Het grootste feestje dat we organiseren doorheen het jaar is toch wel dé Kiekenfuif. Een machtige fuif die al enkele jaren bij zowat alle Kortrijkse studenten een belletje doet rinkelen.

De Kiekenfuif heeft 2 stages en gaat door tot in de vroege uurtjes. Onze kip-mascottes zijn er ook aanwezig voor leuke foto’s en extra sfeer! Alle vorige edities kan je terugvinden op de Facebookpagina van De Kiekenfuif.

Facebook: https://www.facebook.com/kiekenfuif

Foto mensen Kiekenfuif

Galabal

Centaura organiseert jaarlijks het galabal van Howest & UGent. Hierbij komen veel studenten en sympathisanten in hun mooiste galabal kleren feesten op goede muziek in een prachtig versierde zaal.

We hebben ook iets speciaals voor onze VIP's. De VIP is een afgezonderd deel in de zaal waar je even tot rust kan komen aan je persoonlijke tafel in je eigen loungezetel.

Feestend meisje galabal

Sport & Cultuur

Om doorheen het jaar de afgestorven hersencellen te herstellen en gewonnen calorieën weg te werken, organiseert Centaura regelmatig sport- en cultuuractiviteiten.

Wil je wat calorieën verbranden? Doe dan mee met onze sportactiviteiten!

Ken je Kortrijk nog niet goed? Of ben je bereid iets nieuws te leren? Dan zijn onze cultuuractiviteiten zeker iets voor jou!

Foto Baseball

Cantussen

Cantussen zijn bedoeld voor de leden van de studentenclub zelf en worden beschouwd als één van de leukste activiteiten.

Tijdens een cantus spelen zang en bier een grote rol. Er is natuurlijk ook een optie om water te drinken.

Deze combinatie van drinken en zingen, zorgt ervoor dat elke cantus vol plezier en vertier zit.

Foto cantus